زردآلو
Armeniaca Vulgaris Lam) Apricot )
زردآلو دارای درختی زيبا به ارتفاع 3 تا 6 متر و دارای برگهای ساده با پهنک مدور - قلبی شكل و منتهی به نوک تيز است.
گلهای آن درشت،عاری از دمگل،به رنگ سفيد يا مايل به گلی،مركب از 5 گلبرگ و تعداد زيادی پرچم است.
ميوه پرورش يافته زردآلو،درشت،خوش طعم با ميانبری به رنگ زرد روشن است.
در داخل ميوه آن،هستهای وجود دارد كه سطحی صاف دارد.
درون هسته آن نيز به تفاوت برحسب نژادهای مختلف گياه،بادامی درشت يا طعم تلخ و يا شيرين جای دارد.
قسمت مورد استفاده درخت زردآلو، ميوه و مغز درون هسته آن است.
زردآلوی تازه و رسيده،سرشار از ويتامينهای مختلف است و در آن ويتامينهای C, A, B2, B1, PP يافت می شوند.
قرار دادن قسمت گوشتدار زردآلوی رسيده بر روی پوست صورت،اثر نرم كننده و مفيد در پوستهای خشک،مخصوصاً در فصل تابستان ظاهر می كند.
بعد از اين كار اگر يک لوسيون مقوي بر پوست صورت اثر داده شود نتيجه بهتر خواهد بود.
:: موضوعات مرتبط:
متفرقه ,
,
:: بازدید از این مطلب : 834
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1